Voor kinderen

100_0050_160[1]Toen de Heere Jezus hier op aarde leefde, heeft Hij gezegd: Laat de kinderen bij Mij komen, en verhinder hen niet. Waarom? Omdat Hij van kinderen en jonge mensen houdt. Hij houdt natuurlijk van iedereen, maar speciaal van jou. Juist als je klein en jong bent, kun je soms zo ervaren dat niemand je begrijpt. Jij zelf begrijpt die grote-mensen-wereld niet goed (ik vaak ook niet, hoor!). En al die grote mensen hebben vaak geen oog voor jou. Maar God wél!

2005-015_160[1]Daarom stuurde Hij de Heere Jezus naar deze aarde. Hij houdt van jou, en wil je redden. Redden van alle verkeerde dingen die je hebt gedaan, waardoor je niet bij God in de hemel kunt komen. Daarom stierf de Heere Jezus voor jou. Hij droeg de straf die jij en ik verdiend hadden. Dat is pas échte liefde, vind je niet?! En nu wil Hij graag dat je Hem vertrouwt en eerlijk bent naar Hem toe, dat je Hem je zonden vertelt met oprechte spijt in je hart (dat kun je gewoon tegen Hem zeggen, Hij hoort je altijd!).

Als je dat hebt gedaan, wil Hij je goede Herder zijn, altijd voor je zorgen, je troosten als je verdriet hebt en je blij maken.

We hopen dat de artikeltjes en verhaaltjes hieronder je daarbij helpen.dscn4654_160[1]

Wist je trouwens dat er in de zomer ook heel leuke tienerkampen worden gehouden? Kijk maar eens op Kom! Tienerkampen!